ΕΥΚΟΛΙΑ

Με το άγγιγμα ενός κουμπιού η Taxi Life εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία σας. Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνετε ειδοποίηση κι ο οδηγός μας είναι στη πόρτα σας. Πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η Taxi Life βρίσκεται άμεσα εκεί που επιθυμείτε. Όλο το εικοσιτετράωρο διαθέσιμη, σας παρέχει ακόμα και τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για περισσότερο από ένα όχημα ταξί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Άριστα εκπαιδευμένοι οδηγοί εγγυώνται την μεταφορά σας άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι οδηγοί μας μιλούν Αγγλικά κι είναι πάντα σε θέση να σας παρέχουν τη καλύτερη εξυπηρέτηση. Αφεθείτε κι απολαύστε τη διαδρομή!
art-01-new

Η ιδέα για την Taxi Life

Όταν ο Μάνος, η Σοφία κι ο Δημήτρης βρέθηκαν στο συνηθισμένο τους στέκι για καφέ, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μία απλή συζήτηση για ταξί θα κατέληγε στην δημιουργία της πιο επαναστατικής και σύγχρονης εφαρμογής στο χώρο της μετακίνησης. Η ιδέα προέκυψε από την αργοπορία του Μάνου ο οποίος δεν μπορούσε να βρει ταξί με τίποτα. Προσπάθησε από τις πιο γνωστές εφαρμογές αλλά επειδή το σημείο που βρισκόταν είχε πολλή κίνηση οι περισσότερες κλήσεις ακυρώνονταν. Έτσι οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να φαντάζονται πώς θα ήταν και τι θα περιείχε η ιδανική εφαρμογή ταξί. Η δημιουργία κι ο σχεδιασμός της Taxi Life βασίστηκε στις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων που αναζητούν άμεση εξυπηρέτηση κι ευκολία για την μετακίνηση μέχρι τη διασκέδασή τους.

Ο Μάνος, η Σοφία κι ο Δημήτρης είναι προγραμματιστές στο επάγγελμα, αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό με πολλές επιτυχίες στον τομέα αυτό, επέστρεψαν στην πατρίδα τους, την όμορφη Ελλάδα και ξεκίνησαν την έρευνα σε τομείς μεταφορικού έργου, προκειμένου η εφαρμογή Taxi Life να γίνει πραγματικότητα.

Γιατί να επιλέξετε
την Taxi Life

Η Taxi Life σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων όλων των ηλικιών που χρειάζονται άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια κι ασφάλεια.

Δεν είναι μία απλή υπηρεσία ταξί, είναι ένας ολοκληρωμένος κι εμπεριστατωμένος οδηγός ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και μετακίνησης.

art-02-new

Μοναδικές Υπηρεσίες

 • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Άμεση ενημέρωση γι αφίξεις –αναχωρήσεις και δρομολόγια αεροπλάνων, πλοίων, τρένων, λεωφορείων. Εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς. Το έμπειρο προσωπικό μας παραλαμβάνει εσάς κι αγαπημένα σας πρόσωπα από το αεροδρόμιο, τα λιμάνια Πειραιά- Ραφήνας, σιδηροδρομικό σταθμό ή σταθμό ΚΤΕΛ.

 • VIP ΟΧΗΜΑΤΑ

  Η Taxi Life διαθέτει VIP οχήματα για να ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές μετακινήσεις σας. Οι συνεργάτες μας μιλούν την Αγγλική γλώσσα και παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας διαδρομές.

 • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

  Με την Taxi Life μπορείτε να έχετε ενημέρωση για κάθε είδος διασκέδασης. Άμεση πρόσβαση σ’ εστιατόρια, προγράμματα θεάτρων, κινηματογράφων, μουσικές σκηνές, live εμφανίσεις.

art-03-1-final-new
 • ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  Η Taxi Life δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί στο έπακρο κάθε σας μετακίνηση. Γι αυτό κι αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε door to door οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε. Γρήγορα και με ασφάλεια παραδίδουμε στην διεύθυνση που μας δηλώνετε, παρέχοντάς σας και τη δυνατότητα έκδοσης  τιμολογίου.

 • ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

  Στη Taxi Life γνωρίζουμε ότι η μετακίνηση των συνανθρώπων μας με προβλήματα κινητικά ή όρασης  είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Γι αυτό στόχος μας είναι η ασφαλής μεταφορά αλλά κι η εξυπηρέτηση τους.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

  Η Taxi Life αναλαμβάνει να μεταφέρει τα παιδιά σας σε όλες τις δραστηριότητές τους με ασφάλεια και συνέπεια. Χάρη στους έμπειρους οδηγούς μας, τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς καθυστερήσεις.

Απεριόριστη ευκολία μόνο με το άγγιγμα ενός κουμπιού!

Τώρα η μετακίνηση αποκτά άλλη διάσταση!
Εμπιστευθείτε την Taxi Life και απολαύστε το ταξίδι…

buy-android

buy-apple

art-04-new

Απίστευτη Ευκολία

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Με την Taxi Life έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση online για διαδρομή που θέλετε να πραγματοποιήστε για εσάς, τους συνεργάτες ή τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Συμπληρώνετε απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα που διαθέτουμε κι αμέσως σας εξυπηρετούμε.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Αυτόματη αποθήκευση των αγαπημένων σας διαδρομών. Η Taxi Life αρχειοθετεί τις διευθύνσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά έτσι ώστε να τις έχετε διαθέσιμες κάθε στιγμή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αξιολογήστε την διαδρομή σας κάθε φορά που ολοκληρώνεται. Βαθμολογείστε τον οδηγό και την εμπειρία σας με την Taxi Life έτσι ώστε να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας.

DOOR TO DOOR

Η Taxi Life δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί στο έπακρο κάθε σας μετακίνηση. Γι αυτό κι αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε door to door οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε. Γρήγορα και με ασφάλεια παραδίδουμε στην διεύθυνση που μας δηλώνετε, με δυνατότητα και έκδοσης τιμολογίου.
scr-004-1-final

Πως λειτουργεί
η εφαρμογή Τaxi Life

1

Εγκατάσταση Εφαρμογής

Κατεβάζετε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή σε όποια συσκευή θέλετε. Δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό. Ανοίγετε την εφαρμογή. Η Taxi Life εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία σας. Eπιλέγετε την διαδρομή που θέλετε ν’ακολουθήσετε.

2

Επιλογή Οχήματος

Έπειτα έχετε την δυνατότητα να ορίσετε το όχημα που επιθυμείτε και τις παροχές που εσείς θα επιλέξετε, (αριθμό ατόμων, άτομα με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης, τρόπο πληρωμής, αν έχετε μαζί σας κατοικίδιο ή θέλετε ν’ αποστείλετε ασυνόδευτο δέμα).

3

Αυτόματη Ενημέρωση

Αυτομάτως η Taxi Life σας ενημερώνει για τα στοιχεία του οχήματος (πινακίδα), πόσο απέχει από εσάς και πόσος χρόνος απαιτείται για να φτάσει κοντά σας. Η δυνατότητα ακύρωσης της κλήσης υπάρχει σ’ όλα τα στάδια της εφαρμογής. Εύκολα, γρήγορα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Εξέλιξη, Ευκολία, Εξυπηρέτηση

logo-taxilife-footer-2Η Taxi Life είναι η πιο αξιόπιστη εφαρμογή.
Σας συνδέει άμεσα με τους έμπειρους οδηγούς μας, δίνοντάς σας την ευκαιρία για μία γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή

buy-android

buy-apple

2021 Taxi Life. All rights reserved.

Taxi Life. All rights reserved.

info@taxilife.gr